2018. december 23., vasárnap

COLLEEN HOOVER- SOHA, DE SOHA 1-2-3.

COLLEEN HOOVER- SOHA, DE SOHA

Soha ne hagyd abba! Soha ne felejts!  Jó barátok voltak, amióta csak megtanultak járni.  Ma délelőtt óta vadidegenek.  A fiú bármit megtesz, hogy emlékezzen. A lány bármit megtesz, hogy felejtsen. 


COLLEEN HOOVER- SOHA, DE SOHA 2.
Soha ne hagyd abba! Soha ne felejts! Silas versenyt fut az idővel, ahogy egyre több igazságra derül fény, miközben más szálak összekuszálódni látszanak. Ráadásul most már magasabb a tét, ahogy Silas kezéből egyre inkább kicsúszik az irányítás, és mások kezdik gyanúsnak találni a viselkedését. Charlie bajban van, így hát neki kell áthidalnia a szakadékot a múltjuk és a jelenük között. Mert valahol a „szeretlek”-ek meg a „soha, de sohá”-k között ott rejtőzik az igazság, amiről egyelőre elképzelésük sincs, mégis meg kell találniuk.


COLLEEN HOOVER- SOHA, DE SOHA 3.
Tudod, ki voltál valaha és ki akarsz lenni a jövőben? Silas Nash és Charlize Wynwood kénytelen elmélyedni a múltban, hogy megoldják saját rejtélyeiket. Versenyt futnak az idővel, hogy megtalálják a szükséges válaszokat, mielőtt mindent elveszítenek. Vajon vissza tudják szerezni, ami egyszer már az övék volt? Visszakaphatják-e a régi énjüket?  

https://drive.google.com/file/d/12HvOFeEQR8r6B0GcTX1TpcAZeZ4b6HQO/view?usp=drivesdk

5 megjegyzés:

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️ Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a letöltés lehetőségét.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon-nagyon köszönöm!!!❤️❤️❤️❤️❤️ Imádtam ❤️❤️❤️❤️❤️

    VálaszTörlés
  4. Hali. Valaki el tudja nekem küldeni e-mail-ben esetleg mind a három részt?
    Köszönöm szépen.
    gabriella2001521@gmail.com

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok. Valaki el tudná küldeni nekem is. tornaitimea5@gmail.com köszönöm

    VálaszTörlés